Rólunk

tűzvédelemi és vagyonvédelmi tevékenység folytatása nagyon összetett és felelősségteljes feladat. Az ide vonatkozó jogszabályok ill. törvények ismerete és főként az ezen a területen szerzett több éves tapasztalat segített ahhoz az elhatározáshoz, hogy önálló vállalkozás keretében folytassam ezen szakterületen munkámat. Így született meg 2000-ben a Kelemen Mérnöki Iroda Kft., amely tevékenysége révén az elmúlt években tűzvédelmi specialistává vált.

Tevékenységünk tervezői, illetve szakértői szinten felöleli a tűzvédelem teljes spektrumát. A fő tevékenység, az igazi szerelem a tűzjelző rendszerek tervezése. Foglalkozunk továbbá a tűzvédelmi műleírások készítésétől kezdve, a tűzoltó rendszereken át az összes gyengeáramú hálózat tervezésével. Különféle szakértői vizsgálatok keretében például rétegvastagság méréssel, füstáramlás próbával, hangnyomásméréssel állunk megrendelőink rendelkezésére. Kapcsolt cégeinkkel a kivitelezés, a rendszerek karbantartása is megoldható. Több évtizedes szakmai tapasztalatunk biztosítja a sikeres munkavégzést.

A tevékenységekkel kapcsolatban, a vonatkozó szabályoknak megfelelően rendelkezünk a szükséges engedélyekkel.

Javasoljuk, hogy minden az építkezéssel, kivitelezéssel a tűzvédelem területén felmerülő problémájával keressen fel bennünket. A jó tanács nálunk semmibe sem kerül, de lehet, hogy sok pénzt spórol meg vele. Keressen meg bennünket minden tűzvédelemmel és gyengeárammal kapcsolatos kérdésben.
Kapcsolat


Tűzvédelemmel kapcsolatos szolgáltatások:

 

Vagyonvédelmi és egyéb gyengeáramú szolgáltatások:

 

Tevékenységünk elsősorban a mérnöki szolgáltatásokra terjed ki, de kapcsolt szervezeteinkkel, kipróbált, megbízható alvállalkozóinkkal nagyméretű rendszerek kivitelezésére is vállalkozunk.


Munkánk minősít. Büszkék leszünk rá, hogy az Ön problémájának megoldásában is részt vehetünk.
Győződjön meg szaktudásunkról!